Q: What 19 coins equal one dollar?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

15 pennies 1 dime 3 quarters

One way of doing this is with 19 ten-cent coins and 10 one-cent coins.

18 nickels and 1 dime 18x5=90 and 90+10=100=$1.00

There are 12 months in one year. Therefore, 19 years is equal to 19 x 12 = 228 months.

The number 19, divided by 2, is equal to 9, with a remainder of one. Nine times two is equal to 18, and then there is an extra one left, which would be remainder 1.

Related questions

One Dime Eighteen Nickels 1x10=10 18x5=90 10+90=100

A dollar bill can be broken up into nineteen coins when giving change. This can be done by using one quarter, five dimes, two nickles, and ten pennies.

15 pennies 1 dime 3 quarters

43 rupees equal 1 dollar 43 rupees equal 1 dollar

19 nickels and 5 pennies.

Current sales data shows all 19 of the coins each have a value of one million dollars, one example sold for more than 4 million.

Multiply 19 times .25, and you get $4.75.

All 19 examples of this coin have a minimum value of one million dollars each. The 1804 dollar is one of the most well known rarities of all US coins, many copy's, replicas and fakes exist.

One way of doing this is with 19 ten-cent coins and 10 one-cent coins.

All 19 examples of this coin have a minimum value of one million dollars each. The 1804 dollar is one of the most well known rarities of all US coins, many copy's, replicas and fakes exist.

There are 9 different solutions to this puzzle. It is tied for the most number of solutions for a specified number of coins (the other is making 15 coins equal a dollar). The first solution uses 0 pennies, just nickels and dimes, and should be pretty easy to find if you remember that 20 nickels equals a dollar. Two solutions use 5 pennies, either with just nickels and dimes, or with 1 quarter. There are four solutions that use 10 pennies (if you allow half dollars). And two solutions that use 15 pennies (one that uses half dollars). This kind of puzzle is always more fun if you try to systematically find ALL the answers instead of just the first one you come across. Have fun!

The first thing that comes to mind is one dime and 18 nickels. That would be .10 + .90 = 1.00 in 19 coins.