Best Answer

1.75 Hours, because an hour is sixty minutes, each 15 min period counts as 1/4 of an hour, or 0.25 hours.

Q: What 1 hour and 45 minutes as a decimal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 hour and 45 minutes equal exactly 1 hour and 45 minutes. If you prefer fractions, it is 1 and 3/4 hours.

1 hour = 60 minutes, so 45 minutes = 45/60 hour ⇒ 7 hours 45 minutes = 7 + 45/60 hours = 7 + 3x15/4x15 hours = 7 + (3 ÷ 4) hours = 7.75 hours

45 minutes is 3/4 of an hour

45 minutes is closer to 1 hour - as the minutes have already left 30 minutes and are advancing towards 1 hour or 60 min

105 minutes (1 hour + 45 minutes = 60 minutes + 45 minutes)

Related questions

1 hour and 45 minutes becomes 1.75 hours as a decimal.

0.75 hours 60 minutes = 1 hour = 1.00 30 minutes = 1/2 hour = 0.50 15 minutes = 1/4 hour = 0.25 45 minutes = 3/4 hour = 0.75

Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.

1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.

1 hour = 60 minutes, so 45 minutes = 45/60 hour ⇒ 7 hours 45 minutes = 7 + 45/60 hours = 7 + 3x15/4x15 hours = 7 + (3 ÷ 4) hours = 7.75 hours

1 hour and 45 minutes equal exactly 1 hour and 45 minutes. If you prefer fractions, it is 1 and 3/4 hours.

1 hour 45 minutes = 105 minutes 2/3 of 105 minutes = 70 minutes (or 1 hour 10 minutes)

45 minutes is 3/4 of an hour

45 minutes is closer to 1 hour - as the minutes have already left 30 minutes and are advancing towards 1 hour or 60 min

1 hour and 30 minutes

105 minutes (1 hour + 45 minutes = 60 minutes + 45 minutes)

1 hour + 75 minutes = 2 hours 15 minutes... That's 2.25 hours as a decimal.