Q: What does years 1 to 9 mean?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

I am assuming that you mean (2/(6-1))/9. That would be (2/5)/9, which would be (2/5)*(1/9), which is 2/45. If you mean (2/6)-(1/9), that would simplify to (1/3)-(1/9). That is equivalent to (3/9)-(1/9), so the answer is 2/9.

one tenth of 9 years = 0.9 year or 10.8 months 1/10 * 9 years = 0.9 year * 12 months/1 year = 10.8 months

I suppose you mean 1/9 (the fraction one ninth). To get 1/9 of a number is the same as dividing that number by 9.

7

Use: 1 year = 365.24 days 1 day = 24 hours 9 years = 78,892 hours (rounded)

Related questions

The question is unclear. Do you mean from July 9, 1 BC to July 9, 1 AD? If so, then it was one year.... there was no "year zero."

if you mean 1/9, it is 0.111111111111111111 repeating.

1 year = 365 day * 24 hours * 60 minutes * 60 seconds 1 year = 31536000 seconds for 9 years 9*1 years = 31536000* 9 seconds 9 years = 283824000 seconds BY:- SAIFULLAH JAMALI INSTITUTE OF PHYSICS UNIVERSITY OF SINDH, PAKISTAN 2K10 bench

60 years old.

L=lifetime in years 9 Years as an old person= 1- (time not an old person) As (1/3)L+(1/6)L+(1/4)L= (2/6)L+(1/6)L+(1/4)L= (time not as old person) = (3/6)L + (1/4)L = (1/2)L + (1/4)L = (3/4)L=(time not as an old person) Therefore time as an old person= 9 years Time not as old person= (3/4)L so (1/4)L is old person = 9 years. so (4/4)L = Life time = 9 years x 4 Lifetime = 36 years Time as man = 1/4 of lifetime = 9 years however does this mean you are old when you are 27?

well...21 months. Maybe you mean how many years? 21 months can also be stated as 1.75 years, 1 and 3/4 years, or 1 year and 9 months.

Their geometric mean is:sqrt(42*(1/9)2)=sqrt(16*(1/81))=sqrt(16/81)=4/9-------------------The geometric mean of a set of n terms is equal to the nth root of the product of those n terms. The geometric mean of 4 and 1/9 is sqrt(4*(1/9)) = sqrt(4/9) = 2/3.

I'm not quite sure if this is what you mean but: 9/9=1 9+1=10 9/9=1 10*1=10 The whole thing: (9/9)*(9+(9/9))=10

The mean is the arithmetic average. The average of 4 9 7 4 & 1 is 5

If you mean points of (-1, 10) and (9, -1) then the midpoint is (4, 4.5)

There are 36 months in 3 years (3 X 12). So, 9 over 36 reduces to 1 of 4 (9/9=1 and 36/9=4).

If you mean: -1/9 plus -5/9 then it is equal to -6/9 which simplifies to -2/3