Q: What if a tortoise were to travel two twelves mile per hour how many hours would it take for the tortoise to walk 6 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.

What is my distance if i travel for 1.5 hours at 70 miles per hours?

To travel 145 miles in 3.5 hours requires an average speed of 145/3.5 mph. The distance traveled at this speed for 5 hours would be approximately 207 miles (5 x 145/3.5 miles).

If you mean that travelling at 26.6 miles per hour, how long you would travel in 4 hours, you would travel 106.4 miles in 4 hours.

We can solve this problem using the concept of speed. We know the speed: The information states that it takes 2 hours to travel 90 miles. Therefore, the speed is 90 miles / 2 hours = 45 miles per hour. Now, we need to find the distance with a different travel time: You want to know how far you can travel in 7 hours with the same speed of 45 miles per hour. Use the formula: Distance = Speed × Time Plug in the known values: Distance = 45 miles per hour × 7 hours = 315 miles Therefore, if it takes 2 hours to travel 90 miles at a constant speed of 45 miles per hour, you can travel 315 miles in 7 hours with the same speed.

Related questions

As you have indicated, the tortoise moves 0.2mph, which is equal to one fifth of a mile in one hour. One mile will be traveled by the tortoise in five hours. Half a day is 12 hours, so 0.2 x 12 = 2.4 miles. A tortoise, traveling at 0.2 mph would travel 2.4 miles in half a day.

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.

What is my distance if i travel for 1.5 hours at 70 miles per hours?

What is my distance if i travel for 1.5 hours at 70 miles per hours?

At 1mph, 244 miles will take 244 hours to travel. At 60mph, 244 miles will take 4.0666... hours to travel. At the speed of light, 244 miles will take 1.31 milliseconds to travel.

10 Hours

Six hours.

The bus will travel 200 miles in 3 hours and 20 minutes at 60 mph

To travel 145 miles in 3.5 hours requires an average speed of 145/3.5 mph. The distance traveled at this speed for 5 hours would be approximately 207 miles (5 x 145/3.5 miles).

There are 316800 feet in 60 (= five twelves) miles.

The time (in hours) that it takes to travel 545 miles depends entirely upon the rate (speed) of travel. Thus, on a bicycle at the rate of 10 miles per hour, it will take 54.5 hours to travel the full distance of 545 miles.

If you mean that travelling at 26.6 miles per hour, how long you would travel in 4 hours, you would travel 106.4 miles in 4 hours.