Q: What is 13.5 hours in hours and mintes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

54 hours.

36 hours is 36 hours. In minutes, 36 hours is 2,160 minutes.

There are: 48*60 = 2880 minutes

1 hour = 60 mintes so 1.38 hours = 1.38*60 = 82.8 minutes

there are 1,620 mintes in a day

Related questions

54 hours.

36 hours is 36 hours. In minutes, 36 hours is 2,160 minutes.

There are: 48*60 = 2880 minutes

There are 60mins in a hour. 300/60 = 5. The answer is 5hrs.

13 hours and 14 mintes with a stop in pairs

1 hour = 60 mintes so 1.38 hours = 1.38*60 = 82.8 minutes

1 hour = 60 mintes so 6.5 hours = 6.5*60 = 390 minutes. Simple!

there are 1,620 mintes in a day

there are 60 minutes in 1 hour , so you have to divide 60 by 900 that will give you the answer

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!

Assuming that mintes is meant to be minutes, the answer is 1/60 = 0.166...

50 miles subtracted by 60 mintes = -10