Q: What is 15 increased by 12 percent?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

80.00 increased by 15 percent is 92, because 15% of 80.00 is 12, and 12 +80 is 92.

35 increased by 12 percent is: an increase of 4.2 for a total of 39.2

Subtract the lower price from the higher one. Divide the difference by the original price. Multiply the answer by 100. Example: 15 dollars decreased to 12 dollars. 15 - 12 = 3 3/15 = 0.20 = 20 percent decrease Example: 12 dollars increased to 15 dollars. 15 - 12 = 3 3/12 = 0.25 = 25 percent increase

80 percent of 12 percent = 0.8 x 12 percent = 9.6 percent

224

Related questions

80.00 increased by 15 percent is 92, because 15% of 80.00 is 12, and 12 +80 is 92.

The class enrollment increased by 3 students. This is the equivalent of 20%.

35 increased by 12 percent is: an increase of 4.2 for a total of 39.2

Subtract the lower price from the higher one. Divide the difference by the original price. Multiply the answer by 100. Example: 15 dollars decreased to 12 dollars. 15 - 12 = 3 3/15 = 0.20 = 20 percent decrease Example: 12 dollars increased to 15 dollars. 15 - 12 = 3 3/12 = 0.25 = 25 percent increase

80 percent of 12 percent = 0.8 x 12 percent = 9.6 percent

27.60

12 + 63% = 19.56

224

225.456

12 percent of 15 is 1.8

149.5 mph.

16.10