Q: What is 25 percents off of 15.00 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

25 percent of 18 dollars is 18*25/100 = 4.50 dollars So 25% off of 18 dollars is 13.50 dollars

25% off of 50 dollars = 75% of 50 dollars = 50*75/100 = 37.50 dollars

25% off of 902.80 dollars = 75% left of 902.80 dollars = 902.80*75/100 = 677.10 dollars.

25% off $25 = $25 - (0.25 x $25) = $18.75

Related questions

25% off of 2000 dollars = 75% left of 2000 dollars = 2000*75/100 = 1500 dollars.

43500 times 0.25 = 10875

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

25 percent of 18 dollars is 18*25/100 = 4.50 dollars So 25% off of 18 dollars is 13.50 dollars

25% off of 35 dollars = 75% of 35 dollars [ 100 - 25 = 75] = 35*75/100 = 26.25 dollars

25% off of 50 dollars = 75% of 50 dollars = 50*75/100 = 37.50 dollars

25% off of 85 dollars = 75% [left] of 85 dollars = 85*75/100 = 63.75 dollars

25% off of 902.80 dollars = 75% left of 902.80 dollars = 902.80*75/100 = 677.10 dollars.

25% off $25 = $25 - (0.25 x $25) = $18.75

It is: 3550 minus 887.50 = 2662.50 dollars

What is 10% off of 25 dollars?10% of $25 is $2.50, so 10% off $25 is 25.00 - 2.50 = $22.50

25% off of $364 is about $273