Best Answer

4 dollars and 20 cents. Don't even think about store accepting 4 dollars as the rounded value!

Q: What is 4 dollars and 20 cents rounded to?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

You can buy 20 x 20cent lollies with 4 dollars.

$4. A nickel is 5 cents, so $1 is 100 cents / 5 cents = 20 coins. Finally, 80/20 = 4.

A nickel is worth 5 cents. If by "20" you mean 20 cents, you need 20 / 5 = 4 nickels. If you mean 20 dollars, a dollar is 100 cents so $20 = 2000 cents, and you'd need 2000 / 5 = 400 nickels.

4.32 cents rounded to the nearest cent is 4 cents. 4.32 dollars/euros is already written to the nearest cent.

20% off $4.50 = $4.50 - (0.20 x $4.50) = $3.60

Related questions

80 cents.

You can buy 20 x 20cent lollies with 4 dollars.

$4. A nickel is 5 cents, so $1 is 100 cents / 5 cents = 20 coins. Finally, 80/20 = 4.

Ok, so each nickel is 5 cents, and there are 100 cents in a dollar, and 100 divided by 5 is 20, so there are 20 nickels in a dollar and 80 divided by 20 is 4 so 80 nickels are 4 dollars, or 400 cents. Hope this helps!

A nickel is worth 5 cents. If by "20" you mean 20 cents, you need 20 / 5 = 4 nickels. If you mean 20 dollars, a dollar is 100 cents so $20 = 2000 cents, and you'd need 2000 / 5 = 400 nickels.

4.32 cents rounded to the nearest cent is 4 cents. 4.32 dollars/euros is already written to the nearest cent.

4 cents

I assume the 4 is 4 dollars? Which is 400 cents.400 x .76 = 304 or 3 dollars 4 cents = $3.04

You have to convert everything to cents except the dollar coins, then add, and convert back to dollars:3 pennies is the same as 3 cents4 nickels = 4*5 cents = 20 cents4 dimes = 4*10 cents = 40 cents4 quarters = 4*25 cents = 100 cents or 1 dollarThe total is thus $2 + $1 + 40¢ + 20¢ + 3¢, or $3.63

20% off $4.50 = $4.50 - (0.20 x $4.50) = $3.60

18.4 cents.

Ten percent of 48 dollars and ten cents is 4 dollars and 81 cents.