Q: What is 4 h 21 mins plus 7 h 52 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

52/21 or 2 and 10/21

It is 52/60, which can be simplified, if required.

95 plus 52 plus 95 plus 52 equals 294.

It is: 52/60 or 13/15 of an hour

The product of 52 and 21 is 1092

Related questions

2,245 km - about 21 hours 52 mins 2,245 km - about 21 hours 52 mins

21/100 plus 52/10 = 541/100 or 5.41

31 + 21 = 52 Thirty-one plus twenty-one equals fifty-two.

52/21 or 2 and 10/21

21 + 42 + 52 + 58 + 72 + 75 + 89 = 409

1/4 + 2/13 = 13/52 + 8/52 = 21/52

2 hours, 52 minutes

It is 52/60, which can be simplified, if required.

Time = Distance / Speed = (19 mi) / (52 mi/hr) = 0.3654 hr = 21 min 55.38 sec

95 plus 52 plus 95 plus 52 equals 294.

21, as a percentage of 52 = 100*21/52 = 40.38%

It is: 52/60 or 13/15 of an hour