Q: What is 7 days is equal to?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

One week is equal to 7 days. Therefore, 10 weeks is equal to 10 x 7 = 70 days.

11 week is seven days.7 Days=1 week.The answer is there is 7 days are equal to one week.

One week is equal to seven days. Therefore 43 weeks is equal to 43 x 7 = 301 days.

7 weeks is 49 days which is less than 52 days

1 year = 365 days 30 (365) + 7 = 10,957 days

Related questions

As 1 week is equal to 7 days then 220 is equal to 31 weeks and 3 days. This is equal to approx 7 months and 1 week. 220 days is about 7.2 months at an average of 30.4 days per month (7 months, 7 days).

One week is equal to 7 days. Therefore, 10 weeks is equal to 10 x 7 = 70 days.

604,800 seconds is equal to 7 days.

11 week is seven days.7 Days=1 week.The answer is there is 7 days are equal to one week.

There are 7 days in one week. Therefore, 90 days is equal to 90/7 = 12 remainder 6 or 12 weeks 6 days.

One week is equal to seven days. Therefore 43 weeks is equal to 43 x 7 = 301 days.

7 weeks is 49 days which is less than 52 days

1 year = 365 days 30 (365) + 7 = 10,957 days

There are 7 days in one week, therefore 91 days is equal to 91 / 7 = 13 weeks.

It is equal to approx 0.1342 years.

63 days is equal to 9 weeks.

It's 7 days, or a week.