Q: What is the average speed in a distance of 24986.73 miles in 216.06 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Distance = Speed x Time Distance = 68km/h x 4 hours Distance = 272 km

If you divide the distance by the time, you get the average speed during the 1.5 hours.

The distance traveled by an object divided by the time it takes to travel that distance is called the average speed.[ Average ] Speed = Distance / TimeFor example :A car that travels 60 miles in a time of 2 hours has an average speed of 30 miles per hour.

Average speed = total distance divided by total time (100 km) divided by 2 hours = average speed = 50km/h.

525

Related questions

Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.Time = Distance/Speed = 346/85 = 4.07 hours, provided you can maintain that average speed.

17 and a half hours

Distance = Speed x Time Distance = 68km/h x 4 hours Distance = 272 km

If you divide the distance by the time, you get the average speed during the 1.5 hours.

Distance can not be expressed in kilograms, any more than you can tell me how many hours you weigh. The average distance from the moon to the sun is 93,000,000 (93 million) miles.

Velocity = Distance ÷ Time : therefore Time = Distance ÷ Velocity. If the average speed is 50mph then Time = 550 ÷ 50 = 11 hours. If the average speed is 70mph then Time = 550 ÷ 70 = 7.86 hours (7 hours 52 minutes approximately)

The shortest distance is 920 miles using I-84 E and US-93 S. By car, if you average 65mph, it will take you 14 hours and 9.58 minutes. If you average 60mph, it will take you 15 hours and 20 minutes. If you average 50mph, it will take you 18 hours and 21.67 minutes.

24 hours

The distance traveled by an object divided by the time it takes to travel that distance is called the average speed.[ Average ] Speed = Distance / TimeFor example :A car that travels 60 miles in a time of 2 hours has an average speed of 30 miles per hour.

To calculate average speed, you divide the total distance traveled by the total time taken. In this case, the total distance traveled is 164 kilometers, and the total time taken is 2.5 hours. Therefore, the average speed would be 164 km / 2.5 hours = 65.6 km/h.

To find the average speed in inches per hour, divide the total distance traveled (128 inches) by the total time taken (16 hours). This gives an average speed of 8 inches per hour.

At an average 50 mph, 60 hours. At an average 60 mph, 50 hours.