Q: What is the elapsed time for 3 hours and 15 minutes to 4 hours to 26 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 hours 40 minutes

8 hours and 15 minutes.

1:45 plus 15 minutes gives us 2:00 pm. It is nine hours from 2:00 to 11:00 pm. Then we have 23 more minutes we can add to the first 15 for 38 minutes. 9 hours and 38 minutes is the elapsed time.

15 + 24k hours and 53 minutes where k is any integer.

from 0645 to 0700 there are 15 mins from 0700 to 1000 there are 3 hours from 1000 to 1030 there are 30 mins. Thus the time elapsed is 3 hours 45 mins.

Related questions

The elapsed time IS 2 hours 15 minutes.

3 hours 40 minutes

8 hours and 15 minutes.

56 hours, 15 minutes or 2 days, 8 hours, 15 minutes

There are 15 hours and 15 minutes between 5:15 am and 8:30 pm.

1:45 plus 15 minutes gives us 2:00 pm. It is nine hours from 2:00 to 11:00 pm. Then we have 23 more minutes we can add to the first 15 for 38 minutes. 9 hours and 38 minutes is the elapsed time.

From 2:37 am to 6:15 am is 3 hours and 38 minutes. From 2:37 am to 6:15 pm is 15 hours and 38 minutes. From 2:37 pm to 6:15 pm is 3 hours and 38 minutes. From 2:37 pm to 6:15 am is 15 hours and 38 minutes.

8:00 am to 11:14 am = 3 hours 14 minutes 8:00 am to 11:14 pm = 15 hours 14 minutes

15 + 24k hours and 53 minutes where k is any integer.

It was John Schultz in 1973 with an elapsed time of 32 days, 15 hours, nine minutes and one second.

1 hour and 15 minutes.

If you set a timing clock to zero at 9-00pm on Wednesday, by midnight it will have recorded 3-00 hours; we have reached the time which changes from the end of Wednesday to the beginning of Thursday; from there to 1-00am is only 1 hour, so altogether the elapsed time will be exactly 4-00 hours.