Q: What is the percent increase from 2.80 to 20?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

280

10% of 280 pounds would be 28.0 pounds. So 28.0 + 28.0 = 56.0 pounds. 20% of 280 pounds is 56 pounds.

The amount of increase is 20. The percent increase is 20/100 X 100 = 20%

Percent Increase = (Final - Initial) / Initial So Percent Increase from 20 to 39 is (39 - 20)/20 19/20, which is 95%

An increase from 20 to 24 is 24-20 = 4.How much is that in percent?4/20 = 2/10 = 20/100 = 20%

Related questions

280/0.2 = 1400 Therefore, the number that 280 is 20 percent of, is 1400.

20 percent is equivalent to .20 multiply 280 by .20 equals 56 280 plus 56 equals 336

0.2 * 1400 = 280.

Expressed as a percentage, 56/280 x 100 = 20 percent.

The answer is 56

280

20% = .2 X 280 = 56 off, leaving 224

350 - (20%) = 280

70% decrease.

56 million

280 dollars

The percent of increase 20 to 39 is: 95%