Q: What part of an hour is 20 minites?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 hour and 20 minutes = 80 minutes 2 hours and 80 minutes = 200 minutes 280 minutes x 2 = 560 minutes 560 minutes x 1h/60min = 9 1/3 hours = 9 hours and 20 minutes

this is clearly a trick question. 20 plus 20 plus 20 is equal to 60 and there is 60 minites in 1 whole hour so 20 plus 20 plus 20 is equal to 1.

In 1 hour there are 60 minutes Hence in 2 hours = 2 x 60 = 120 minites In a quarter of an hour there are 60 x 1/4 = 15 minites. Adding 120 + 15 = 135 minutes.

1 trillion minutes/60minutes/hour/24hours/day = 694444444.4 days

Twenty minutes is one third of an hour.

Related questions

1 hour and 20 minutes = 80 minutes 2 hours and 80 minutes = 200 minutes 280 minutes x 2 = 560 minutes 560 minutes x 1h/60min = 9 1/3 hours = 9 hours and 20 minutes

3/5

this is clearly a trick question. 20 plus 20 plus 20 is equal to 60 and there is 60 minites in 1 whole hour so 20 plus 20 plus 20 is equal to 1.

In 1 hour there are 60 minutes Hence in 2 hours = 2 x 60 = 120 minites In a quarter of an hour there are 60 x 1/4 = 15 minites. Adding 120 + 15 = 135 minutes.

1 trillion minutes/60minutes/hour/24hours/day = 694444444.4 days

1 hour and 42 minites

Twenty minutes is one third of an hour.

if you jog a mile its 10 minites to walk a mile its probily about 40min to an hour

There are: 200/60 = 3 hours and20 minutes

1/20

20/60 = 1/3 in its lowest terms

11 hr 50 min.