More answers

1.25

Lvl 1

45 min

Q: .75 equals how many minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Related questions

1 hour and 15 minutes.

75 Since one hour has 60 min, all you have to do is add 15 min and that equals 75 min.

75

75 minutes, which is also 1 hour and 15 minutes.

75 minutes is 1.25 hours.

In word, 'Three quarters of an hour'. or 45 min = 45/60 hrs. [ 3/4 hrs )

75 + 45 = 120 = 60 + 60 two minutes

1 minute = 60 seconds0.75 minute = (0.75 x 60) = 45 seconds

There are: 75*24*60 = 108,000 minutes

8minutes equals how many sec

75 minutes.

75 = 60 + 15 1 hour 15 minutes