Q: 15 dollars an hour 40 hours a week is how much every 2 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

I think it is 32, 640 dollars. 48 weeks in a year. multiply that by hours per week then multiply that by 17 dollars per hour and you have 32, 640.

50 work weeks per year multiplied by 40 hours = 2000 hours of work (plus or minus a little) 60000dollars/2000hours = 30dollars/hour

If you work 40 hours a week for 52 weeks and make 65 dollars an hour then you will have made $135,200.00

14 hours/week for 6 weeks → 14 hr/wk × 6 wk = 84 hours Earned $609 → $609 ÷ 84 hours = $7.25 per hour.

$456 for two weeks → $456 ÷ 2 per week = $228 per week $12 per hour → $228 per week ÷ $12 per hour = 19 hours per week.

Related questions

Depends on how many hours you work each week.

if it is 22 dollars every hour for 24 hours it would be $528.

$45,000 / 52 weeks / 40 hours = $21.63 per hour

To calculate the yearly salary for a wage of $22 per hour, you can use the formula: Yearly salary = 22 dollars/hour * 40 hours/week * 52 weeks/year This assumes a standard 40-hour workweek and 52 weeks in a year. Plugging the values in, the yearly salary would be $45,760.

I think it is 32, 640 dollars. 48 weeks in a year. multiply that by hours per week then multiply that by 17 dollars per hour and you have 32, 640.

(Dollars per hour) times (hours per week) times (number of weeks you work in a year (52?)) = annual pay.

$17 for every hour.

Assuming you worked 50 weeks per year (2 weeks vacation) at 40 hours per week, then you would be making $25.00 per hour.

50 work weeks per year multiplied by 40 hours = 2000 hours of work (plus or minus a little) 60000dollars/2000hours = 30dollars/hour

15 dollars x 40 hours x 52 weeks = 31,200 before taxes

If you work 40 hours a week for 52 weeks and make 65 dollars an hour then you will have made $135,200.00

13 dollars an hour for 40 hours = 13*40 = 520 dollars per week. A "normal" year is 52 weeks and 1 day (a leap year is 52+2). So, if you work 50 weeks, you will make 520*50 = 26,000 dollars. Less if you work fewer than 50 weeks.