Best Answer

Considering an average month 30 days, 43 days is 1 month 13 days or 1 month, 1 week and 6 days.

Q: 43 days equals how many months?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

do 43*7= 301 days 43 weeks= 10.75 months

1325 days is about 3.63 years or about 43½ average months. There is no fixed number of days in a month, but the average is 30.4 days a month.

There are infinitely many possible answers. One such is 1*43 = 43 Another is 10*4.3 = 43

43

64 divided by 43 equals 1 with a remainder of 21.

Related questions

do 43*7= 301 days 43 weeks= 10.75 months

1325 days is about 3.63 years or about 43½ average months. There is no fixed number of days in a month, but the average is 30.4 days a month.

The answer is 408 because there is 365 days in a year and adding 48 to it equals 408.

Well, it depends on how long the months are, but if each month had 4 days, there would be 40 weeks in 10 months.

43 days = 43/7 = 61/7 weeks

There are exactly three years and seven months.

43 pounds = 688 ounces

43 oz = 2lbs 11oz

Until they machure 3 months. 3 days, 17 hours, 43 minutes, and 6 seconds 3 months. 3 days, 17 hours, 43 minutes, and 6 seconds

What is the sum of: Days in a Week + Months in a Year + Hours in a Day 7 + 12 + 24 = 43

There are infinitely many possible answers. One such is 1*43 = 43 Another is 10*4.3 = 43

43