More answers

1 1/2 mins.

Q: 90 seconds is how many minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

90 seconds = 60 seconds + 30 seconds = 1.5 minutes

1.5 minutes

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

1 and 1/2

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400/60 = 90 minutes.

Related questions

90 seconds = 60 seconds + 30 seconds = 1.5 minutes

90 minutes is 540 seconds.

1.5 minutes

5400

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

Well 90 minutes in a soccer match 60 seconds in a minute. 90*60=5400 seconds

1 and 1/2

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400/60 = 90 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400 / 60 = 90 minutes.

It is 11 minutes 20 seconds.

90 minutes = 90minutes and 0seconds1 minute = 60 seconds10 minutes = 10 x 60 = 600 seconds90 minutes = 90 x 60 = 5,400 seconds

90 seconds = 1.5 minutes. So the ratio is 1.5 : 3 or 1:2