Q: How did you get 4 for 96 hr equals 4 d?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

The passenger train takes (D/96) hours to cover the distance 'D'. The freight train takes (D/64) hours to cover the same distance 'D'. You've told us that (D/96) is two hours less than (D/64). OK. D/96 = D/64 - 2 Multiply both sides by 16: D/6 = D/4 - 32 Subtract (D/4) from each side: D (1/6 - 1/4) = -32 D (2/12 - 3/12) = -32 D (-1/12) = -32 Multiply each side by -12: D = 384 Km. Caution. The trip from Norman to Enid is fraught with danger. Afternoon rush-hour through Yukon is no picnic. But if you try and avoid it by taking the east route around OKC, then you've got to stop at the Wagon Wheel Barbecue in Shawnee, which totally blows your schedule.

That 8 might equal D. Trashed. "Eight Equals D" is: 8=D Which is a penis smiley -.- ~ Skullcandy88

you write it as 75 and the answer is 16,807 :D

(It's a penis) 8=====D 8 = balls D = head

U1 = a = 12 U2 = a + 1*d = 12 - 2 = 10 U3 = a + 2*d = 12 - 4 = 8 U4 = a + 3*d = 12 - 6 = 6 U5 = a + 4*d = 12 - 8 = 4

Related questions

15+d^2=96 d^2=96-15=81 so d=9 or d = -9

d = 11

4

Area of a circle = pi*r*r or pi*d*d/4 where r is the radius, d the diameter. Area = pi*96*96/4 = 7238.23 sq inches.

And what is the question?

The passenger train takes (D/96) hours to cover the distance 'D'. The freight train takes (D/64) hours to cover the same distance 'D'. You've told us that (D/96) is two hours less than (D/64). OK. D/96 = D/64 - 2 Multiply both sides by 16: D/6 = D/4 - 32 Subtract (D/4) from each side: D (1/6 - 1/4) = -32 D (2/12 - 3/12) = -32 D (-1/12) = -32 Multiply each side by -12: D = 384 Km. Caution. The trip from Norman to Enid is fraught with danger. Afternoon rush-hour through Yukon is no picnic. But if you try and avoid it by taking the east route around OKC, then you've got to stop at the Wagon Wheel Barbecue in Shawnee, which totally blows your schedule.

D/4 = 1.7 Multiply both sides by 4 to find the value of D:- D = 6.8

4 wheel drive

d = 60 miles r = 15 mi/hr t = ? d = rt and t = d/r t = 60 mi/15 mi/hr = 4 hr Since, traveling is going and coming back, then the time is 8 hours.

If its 2a=8 then a= 4 If a=8 then a2=16 If 8=D then 8=====================================D

Divide both sides by 4: c = d/4

equals D repeater