Q: How do you change 5 hours and 27 minutes into a decimal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

how long is 100,000 hours equal to in hours or weeks

Speed = Distance/Time 3 hours and 27 minutes = 3.45 hours Speed = 500/3.45 = 144.9275362 miles per hour Which when rounded up is 145 mph.

100,000 seconds = 1,666 minutes 40 seconds = 27 hours 46 minutes 40 seconds = 1 day 3 hours 46 minutes 40 seconds

8 hours 27 minutes at 65 mph

5 2/5 = 27/5 = 5.4 To change a decimal to a percent, move the decimal to the right two places. the resulting answer will be 540%

Related questions

1666 minutes = 27 hours and 46 minutes.60 times 27 = 1620 (which means there are 27 hours in 1620 minutes).1620 + 46 = 1666So, 27 hours + 46 minutes = 1666 minutes.

267 = 60 + 60 + 60 + 60 + 27 so 4 hours 27 minutes

3 hours and 27 minutes

3 hours and 27 minutes

4 hours and 27 minutes.

0.45 hours is 27 minutes.

There are: 4 hours and 27 minutes

1.45 hours is 1 hour and 27 minutes.

1 hour 27 minutes 87 = 60 + 27

447 minutes is 7 hours, 27 minutes, 0 seconds.

147 minutes= 2h 27 minutes

60 minutes = 1 hour 1,620 minutes = (1,620 / 60) = 27 hours