Q: How do you divide 180 minutes to 60 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

3 minutes. In 1 minutes there are 60 second. Divide 180 sec to 60 sec and you'll have 3. So the answer is 3 minutes.

3

Remember the radial angular measure. 60 secs = 1 minute 60 minutes = 1 degree 360 degrees = 1 circle. So to answer your question minutes in 180 degrees. In 1 degree there are 60 mins. In 180 degrees there are 60 x 180 = 10800 minutes.

If there are 180 minutes, this means it is equal to 3 hours. There are 60 minutes in each hour, and 60 times 3 is 180. So, in short, 180 minutes is three hours.

180 days = 180*24 hours = 180*24*60 minutes = 259,200 minutes.

Related questions

Divide it by 60 and so 180/60 = 3 minutes

3 minutes. In 1 minutes there are 60 second. Divide 180 sec to 60 sec and you'll have 3. So the answer is 3 minutes.

1 minute = 60 seconds. Therefore, to convert from minutes to seconds, you multiply by 60; to convert from seconds to minutes, you divide by 60.

180 minutes!!!!divide 6 in halfthen, multiple 3 by 60 (since their is 60 min in an hr)and u get 180 min!!!

There are 60 mins in 1 hour so 180 mins = 3 hours.

3

To convert seconds to minutes, divide by 60.To convert seconds to minutes, divide by 60.To convert seconds to minutes, divide by 60.To convert seconds to minutes, divide by 60.

there is 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour. if there is three hours multiple it by 60 to get to the minutes 3(60) = 180 3 hours = 180 minutes once u have the minutes multiply by 60 again to get the seconds 180(60) = 10800 3 hours = 180 minutes = 10800 seconds 1 hour = 60 minutes = 3600 seconds :D

Remember the radial angular measure. 60 secs = 1 minute 60 minutes = 1 degree 360 degrees = 1 circle. So to answer your question minutes in 180 degrees. In 1 degree there are 60 mins. In 180 degrees there are 60 x 180 = 10800 minutes.

There is 60 seconds in a minute. So 60 + 60 = 120. 180 - 120 = 60. Answer is 3 minutes

If there are 180 minutes, this means it is equal to 3 hours. There are 60 minutes in each hour, and 60 times 3 is 180. So, in short, 180 minutes is three hours.

60 x 3 = 180Note: there are 60 minutes in 1 hour.