Best Answer

34 x 1 = 34

0.2 = 1/5

34/5 = 6.8

34 + 6.8 = 40.8

Lvl 1

very good

Q: How do you show that 34x1.2 equals 40.8?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Related questions

17

34x-12 = 22

0.0049

4.08 metres

0.408 Kilometers.

408

408/1000 or 102/125

The answer is 408 because there is 365 days in a year and adding 48 to it equals 408.

408 centimeters is 13 feet and 4.63 inches.

102

(204,2)(136,3)(102,4)(68,6)(51,8)(34,12)(24,17)

34 times 12 is 34 dozen, which equals to 408. A dozen is 12.