Q: How long will it take a driver to dive 300 miles by maintaining a constant speed of 60 miles per hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

420 miles

Time = Distance/Speed = 300 miles/60 mph = 5 hours

75 miles at a constant speed

How many miles will you travel in an hour at that constant speed? 60/4=15 miles per hour

Constant speed (in a straight line) means there is no acceleration.Constant speed (in a straight line) means there is no acceleration.Constant speed (in a straight line) means there is no acceleration.Constant speed (in a straight line) means there is no acceleration.

Related questions

420 miles

exactly 5 hours

70*6=420 miles

2 hours and 20 min

Time = Distance/Speed = 300 miles/60 mph = 5 hours

It would take 300mi/60mph = 5 hours.

At 60 mph, it will take 5 hours. Faster, shorter. Slower, longer.

Five hours.

300/60 = 5 hours

420 miles or 676km

5 hours

420 Miles.