More answers

Lvl 2

30 dumba$$

Lvl 1

I'm not sure this is right...

Lvl 1

r u sure

Lvl 1

nice thx!

Lvl 2

therdee

Lvl 1

I'm not sure about that

Q: How many Hours in two and half days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are 5 half hours in 2.5 hours

1 week = 7 days 2 weeks = 14 days 1 day = 24 hours 14 days = 336 hours

I would think 48 hours because that is two days but if you count Friday then 72 hours.

there is a total of 7,335 minutes

One day is equal to 60 x 60 x 24 = 86400 seconds. Therefore, two and a half days is equal to 2.5 x 86400 = 216000 seconds.

Related questions

Two and a half days is 60 hours.

Two and half days = 60 hours

Two and a half

There are 5 half hours in 2.5 hours

24

Two half-hours.

60 / 24 = 2.5 (two and a half)

Two (forty-eight hours) and a half (twelve hours), plus eight hours.

2 and a half hours is 90 seconds.

A day has 24 hours, so two days have 48 hours. So, 49 hours is two days and one hour.

two days without 3 hours?

48 hours