Study guides

☆☆

Q: How many days are there in 70 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are 10 weeks in 70 days.

There are 7 days in a week, 10 weeks is 70 days. The answer is no.

There are 784 days in 112 weeks.

33 weeks in 231 days

17 weeks and 3 days.

Related questions

There are 10 weeks in 70 days.

There are 7 days in one week. Therefore, 70 days is equal to 70 / 7 = 10 weeks.

7 times 10 is 70. 7 days into ten weeks equals 70 days!

There are 7 days in 1 week.Therefore:70 weeks x 7 days per week = 490 days

There are 70 days in 10 weeks. There are 7 days in one week there for proving that 7*10= 70

70 days is 10 weeks

70 days. There are 7 days in a week, and 7 x 10 = 70.

A week is 7 days long so 10 weeks would be 10x7 or 70 days.

7 days = 1 week 70 days = 10 weeks 700 days = 100 weeks 707 days = 101 weeks 708days = 101weeks 1day

There are 52 weeks in a year. 52 x 70 = 3,640 There are 3,640 weeks in 70 years.

One week is equal to 7 days. Therefore, 10 weeks is equal to 10 x 7 = 70 days.

if 7 x 10 is 70 then 7 x 9 is 61 So there are 9.4 weeks in 64 days

People also asked