Best Answer

well 24 hrs per day= 3x 24= 72 so 72 hrs in 3 days. for 5 days its 24x5=120

Study guides

☆☆

Q: How many hours are in 3 years and 5 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

3 years = 26,298 hours5 days = 120 hours, so 26,298 + 120 = 26,418 hours

3 days are in 72 hours.

There are 24 hours in a day. There are 365 days in an average year (not including leap years), which is 8760 hours in a year. 25,000 hours is just under 3 years.

3 days exactly

In a day there is 24 hours,84 hours is 3 and a half days! :D

Related questions

3 years = 26,298 hours5 days = 120 hours, so 26,298 + 120 = 26,418 hours

6390

About 3 years and 313 days.

10,000 hours = 4162/3 days = about 1.14 years (rounded)

1 million hours = 41,666 and 2/3 days. (about 114.1 years)

There are 3 years, 51 days, 16 hours, 19 minutes, and 12 seconds in pi years.

3 days, 3 hours

We start by finding out how many hours there are in a day, then how many days there are in a year, and then how many hours are there in 3 years.24 hrs / 1 day. Multiply the numerator and denominator by 365 and you get 8760 hours in a year. Multiply this by 3 and you have 26,280 hours, the answer.

80 000 hours = 3 333.33333 days80 000 hours = 9.12636422 years

In 3 days there are 144 half hours.

1 year = 365 x 3 + 5 x 24 = 1215 hours

28 days 3 hours.

People also asked

Featured Questions