Best Answer

You have not specified that the two given times are on the same day. Therefore the answer must allow for the fact that the question may concern the period from 11:30 am on one day to 2:30 pm on another day. This is achieved by adding a variable multiple of the number of hours in a day to the answer.

Thus, the answer is (3+24k) hours.

More answers

Three of them.

Q: How many hours from 1130 am to 230 pm?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are seven hours between 730 am and 230 pm. 0.5 + 4 + 2.5 = 7 [1/2 hour to 8 then 4 hours to 12 and 2.5 hours to 2:30] or 14:30 - 7:30 = 7 [14:30 on 24 hour clock is 2:30pm]

6½ hr. OR 6 hr & 30 min It's ½ hr to Noon and 6 hr more until 6:00 pm ===> IF both of those times are on the same day.

230

2 hours

3 hours and 15 min

Related questions

3 hours.

2 hours from 1130 pm to 130 am 14 hours from 1130 am to 130 am

6 hours and 30 minutes.

3 hours and 50 minutes.

6 hours.

11 - 3 = 8 24 - 8 = 16 Answer: 16 hours

3 hours.

5 hours.

7 hours or 19 hours, depending on whether either time is AM or PM.

2.5 hours

There are 3 hours and 50 minutes between 11:30 am and 3:20 pm.

6 hours.