Study guides

☆☆

Q: How many hours in 1140 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

To find the answer, subtract 9:30 from 11:40. The answer is 2 hours and 10 minutes.

1 hour 55 minutes between 9:45am and 11:40am

1140 minutes [I solve the problem in hours and convert to minutes at the end, just to make the numbers smaller.] 3 seconds per minute=3 minutes per hour So the lateness of the train (in minutes) is given by: Minutes late=3+3t, where t is the time in hours. We want to find the point where the train is 60 minutes (which equals one hour) late: 60=3+3t 60-3=3t 57=3t t=57/3=19 So in 19 hours (=19*60=1140 minutes), the train will be 60 minutes, or one hour, late.

the answer to how many hours in 750 minutes is 12 and a half hours

Three hours and twenty-six minutes !

Related questions

1140

There are 19*60 = 1140 minutes

To find the answer, subtract 9:30 from 11:40. The answer is 2 hours and 10 minutes.

1140

1 hour 55 minutes between 9:45am and 11:40am

7.6 hours 7 hours, 36 minutes

It is 1140/60 = 19 minutes

How many hours is 101 minutes

9452765265241675.42451740715746234651274650 hours in a minutes

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

8.5 hours is 8 hours and 30 minutes, or 510 minutes.

There are: 2 hours and 31 minutes

People also asked