Best Answer

It depends on where you are

Not Really, If you live on the Equator, Every 24 hour period has 12 hours of daylight, and twelve hours of darkness. For every one else, there are only two 24 hour periods during the year When daylight hours equal night hours. These two days are the Vernal and Autumnal Equinox. (Equinox means equal). If you account for the differences in the number of daylight and dark hours in a 24 hour period, over an entire year, the average is 4380 hours each for daylight and darkness.

Q: How many hours of darkness in 1 year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

24 hours = 1 day 1 year = 365 days 1 year = 365 x 24 hours 1 Year = 8760 hours. 25 years = 8760 x 25 = 219000 hours. 25 years will have 6 leap years (maximum) 6 x 24 = 144 hours Total = 219000 + 144

114 year approx

1 year equels 365 days, 8,760 hours, 525,600 minutes ,and 31,536,000 seconds

(1 million hours) x (1 day/24 hours) x (1 year/365.25 days) = 114.077 years (rounded)Each of the two fractions is equal to ' 1 '. I just multiplied the 1 million hours by ' 1 ' twice.

12 x 46/3 = 184 hours

Related questions

1 year = 8,765.81277 hours

8,766 hours.

8,766 hours.

1/2 year = 4,382.9 hours

there are 365.25 days in a year average. 365.25x24 is 8766 hours.

8760

1,095

We start by finding out how many hours there are in a day, then how many days there are in a year, and then how many hours are there in 3 years.24 hrs / 1 day. Multiply the numerator and denominator by 365 and you get 8760 hours in a year. Multiply this by 3 and you have 26,280 hours, the answer.

There are 365 days in a non-leap year. There are 24 hours in a day.Therefore, 365 x 24 = 8,760 hours.

1 hour

There are 1008000 minutes in 1 year and 11 months.

Use: 1 year = 365.24 days 1 day = 24 hours 9 years = 78,892 hours (rounded)