Best Answer

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 42 minutes is equal to 42 x 60 = 2520 seconds.

Study guides

☆☆

Q: How many seconds are in 42 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Multiply the minutes by 60. Then add the 42 seconds.

60 seconds = 1 minute so 2520 seconds = 2520/60 minutes = 42 minutes.

7 hours, 12 minutes, 42 seconds

1 hour = 3,600 seconds 4 hours = (4 x 3,600) = 14,400 seconds 1 minute = 60 seconds 42 minutes = (42 x 60) = 2,520 seconds Altogether: (14,400 + 2,520) = 16,920 seconds I'm guessing you probably could have done that on your own.

6 seconds 120 seconds or 1/20

Related questions

18 hours, 37 minutes, 42 seconds = 67,062 seconds.

(120 seconds in 2 minutes) + (60 seconds*0.7 = 42) 120 + 42 = 162

Multiply the minutes by 60. Then add the 42 seconds.

6 hours 42 minutes is 24,120 seconds.

7542 =125 minutes and 42 seconds 125 minutes = 2 hours and 5 minutes therefore 7542 seconds = 2 hours 5 minutes and 42 seconds.

18 hours, 37 minutes, 42 seconds =67,062 seconds1,117.7 minutes18.6283 hours

42

60 seconds = 1 minute so 2520 seconds = 2520/60 minutes = 42 minutes.

7 hours, 12 minutes, 42 seconds

2 hours = 2*60 = 120 minutesSo 2 hours 7 minutes = 120 + 7 = 127 minutes.127 minutes = 127*60 = 7620 secondsThen2 hours 7 minutes and 42 seconds = 7620 + 42 = 7662 seconds

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

6.7 minutes equates to 6 minutes 42 seconds.

People also asked

Featured Questions