Best Answer

Just under 4 years, as a year is 52 weeks and one day, while a leap year is 52 weeks and 2 days.

Q: How many years are in 208 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are 52 complete weeks in one year. Therefore, 208 weeks is equal to 208/52 = 4 years.

208 weeks are in 4 years.

208 weeks.(basically)

There are 7 days in one week. Therefore, 208 weeks is equal to 208 x 7 = 1456 days.

38 years, 24 weeks

Related questions

There are 52 complete weeks in one year. Therefore, 208 weeks is equal to 208/52 = 4 years.

208 weeks are in 4 years.

208 weeks.(basically)

208

208

208 weeks and 5 days.

208

About 208 as 52 weeks on average, and times 4 = 208 In 4 years there are 365 + 365 + 365 + 366 days = 1461 days, then divide by 7 = 208.714

There are about 208 weeks in 4 years including a leap year but each year has an extra day but a leap year would have two extra days (208 weeks + 6 days about).

208 days are 29 5/7 weeks.

365 * 4 = 1460 daysIn general, one of the 4 years will be a leap year, making 1461 days1460 / 7 =208 4/7 weeks if there is no leap year in the four years.208 5/7 weeks normally.

about 208 (52 x 4) 365 + 365 + 365 + 366 = 1461 (as every four years add a leap day) 1461/7 = 208.714...