Best Answer

$24,960

12/hour - 40/hours per week - 52 weeks per year

12 X 40 X52 = 24,960

Q: How much does 12.00 an hour make in a year working forty hours a week?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Theres 60 minutes in a hour. 1200 minutes divided by 60 minutes = 20 hours

an hour and forty minutes.

I believe there is an hour and 45 minutes because 75 means 3 quarters from a 100% and 45 means also 3 quarters from 60 (which are the minutes from an hour) .and therefore...1.75 hours equals an hour and 45 minutes

There are 60 minutes in one hour. multiply the number of minutes in an hour (60) by the number of hours (in this case 45).

1.6667

Related questions

that would be $1200. 10*40= 400*3= 1200

There are twenty hours in 1200 minutes. 1200 minutes divided by 60 minutes in an hour equals 20 hours.

1200 x 18.50 = 22200

1 hour = 60 minutes1200 minutes = (1200 / 60) = 20 hours

12 Noon

Theres 60 minutes in a hour. 1200 minutes divided by 60 minutes = 20 hours

About $21.63 an hour.

2,080

$12.98 per hour.

an hour and forty minutes.

You would make about 11.50 an hour.

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.