More answers

Lvl 2

2.0

Lvl 2

203

Lvl 2

20 dollars

Lvl 2

2.00

Q: How much is 34 quarters 25 dimes and 36 pennies?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Three Quarters, Two Dimes, and Three Pennies makes 98 Cents25+25+25+10+10+1+1+1=98

Total = 10.85 dollars.

the answer is 84 1 quarter = 25 cents 1 dime = 10 cents 1 penny = 1 cent 2 quarters = 25 x 2 = 50 cents 3 dimes = 10 x 3 = 30 cents 4 pennies = 4 x 1 = 4 cents 50 + 30 + 4 = 84 cents

There are 13 different combinations. For any combination, the number of pennies P, nickels N, Dimes D, and Quarters, P + 5N +10D + 25Q = 25 (1, 5, 6, 1) where P = 0, 5, 10, 15, 20, 25 N = 0 to 5 D = 0 to 2 Q = 0 or 1 The combinations are 1 quarter 2 dimes and 1 nickel 2 dimes and 5 pennies 1 dime and 3 nickels 1 dime, 2 nickels, 5 pennies 1 dime, 1 nickel, 10 pennies 1 dime, 15 pennies 5 nickels 4 nickels, 5 pennies 3 nickels, 10 pennies 2 nickels, 15 pennies 1 nickel, 20 pennies 25 pennies

$4.25 = 4 dollars + 2 dimes + 5 pennies. Multiplying each term by 5 results in 20 dollars + 10 dimes + 25 pennies. 10 dimes = 1 dollar and 25 pennies = 2 dimes + 5 pennies; therefore, the answer can be simplified to 11 dollars, 2 dimes, and 5 pennies.

Related questions

4 quarters or 3 quarters 2 dimes and 1 nickel or 2 quarters and 5 dimes or 2 quarters 4 dimes and 2 nickels or 3 quarters and 25 pennies or 3 quarters 2 dimes and 10 pennies or 100 pennies or The list can do on and on. Any combination of pennies, nickels, dimes, and quarters that equal to a dollar. If you are speaking of the dollar.

13

Among other combinations: 3 Quarters, 2 Dimes and 20 Pennies or 1 Quarter, 3 Dimes, 6 Nickels and 15 Pennies

Three Quarters, Two Dimes, and Three Pennies makes 98 Cents25+25+25+10+10+1+1+1=98

9 dollars plus 12 quarters plus 25 dimes plus 11 nickels plus 18 pennies = $15.23

There are 25 pennies found in one quarter. There are 4 quarters in one dollar. There are 10 dimes in one dollar.

125 cents = 125 pennies = 25 nickles = 12 dimes + 1 nickel = 5 quarters one dollar and 25 cents

Total = 10.85 dollars.

the answer is 84 1 quarter = 25 cents 1 dime = 10 cents 1 penny = 1 cent 2 quarters = 25 x 2 = 50 cents 3 dimes = 10 x 3 = 30 cents 4 pennies = 4 x 1 = 4 cents 50 + 30 + 4 = 84 cents

dimes is more because 500 dimes dont equal 25 quarters just multiply and you will figure outttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

$4.25 = 4 dollars + 2 dimes + 5 pennies. Multiplying each term by 5 results in 20 dollars + 10 dimes + 25 pennies. 10 dimes = 1 dollar and 25 pennies = 2 dimes + 5 pennies; therefore, the answer can be simplified to 11 dollars, 2 dimes, and 5 pennies.

There are 13 different combinations. For any combination, the number of pennies P, nickels N, Dimes D, and Quarters, P + 5N +10D + 25Q = 25 (1, 5, 6, 1) where P = 0, 5, 10, 15, 20, 25 N = 0 to 5 D = 0 to 2 Q = 0 or 1 The combinations are 1 quarter 2 dimes and 1 nickel 2 dimes and 5 pennies 1 dime and 3 nickels 1 dime, 2 nickels, 5 pennies 1 dime, 1 nickel, 10 pennies 1 dime, 15 pennies 5 nickels 4 nickels, 5 pennies 3 nickels, 10 pennies 2 nickels, 15 pennies 1 nickel, 20 pennies 25 pennies