Best Answer

Calculate the total number of hours worked and then divide the total pay by the total number of hours to get the hourly rate:

14 hr/wk × 8 wk = 112 hr

856.80 ÷ 112 hr = 7.65 per hour.

Q: How much money did you make per hour if you earned 856.80 over the 8-week period for 14 hours a week for the past 8 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

7.65

14 hours can drive 11of those hours

38 hours

237,5

18 weeks at 22 hours per week = 18 × 22 = 396 hours 396 hours at 12 per hours = 396 × 12 = 4752.

Related questions

Earned per hour is: 120 dollars divided by 10 hours, or 12 dollars per hour.

7.65

Senior college hours are hours that have been earned from a 4 year institution

The past tense word of 'earns' is 'earned', as in 'he earned $400 for working 40 hours last week'.

15 an hour

A period lasting 30 hours can be normal as a period can be as short as one day.

$.75

The test is how much you earned in the base period of 12 months, starting 15-17 months before your application. See the Related Link below for more information.

sit in a tub of warm water from three hours and it would stop our period for a while!

Makemake, a dwarf planet in our solar system, has a rotation period of about 7.77 hours.

25

Haumea's rotational period is 3.9155 hours.