Best Answer

5 x 30 = 150 days

call it 154 as some months have more than 30 days

154/7 = 22 weeks

22 x 10 = $220

Q: If I save 10 dollars a week for five months how much will I have?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

$200 x 12 x 5 = $12,000.00

5years 1month if you just stuff it under the mattress or bury it in the ground every month. Sooner if you invest it in something that pays some interest.

£1,166 or $1,166 give or take monthly

You save $350 a month for a whole year. Since there are 12 months in a year, then you have to multiply $350 by 12 months. 350 x 12 = 4200 You would save $4200 a year.

5th month = 5425.00 / 2 4th month = 2712.50 / 2 3rd month = 542.50 / 2 2nd month = 271.25

Related questions

Most oil change coupons will save you less than five dollars, then you will have to drive further than your local oil change place and will have to spend more than five dollars in gas!

Five dollars, save it though in the future it will actually be worth something.

$200 x 12 x 5 = $12,000.00

Five dollars, save it though in the future it will actually be worth something.

Beth saveed 5425 in five months each month she saved twice as much as she had the month before How much did she save in the second month Add 5425 together, or multiply 5425 by 2. You will have the answer you seek!

try spending less....

10% of 50.00 is £5 hence 50.00 - 5.00 is £45 so you will save £5.00

Ten Thousand Dollars.

You save 15 dollars.

it depends...it took my friend about 4 months 2 save 4000.00 pound so......maybe about 2-4 months!

About 5 or 6 months

It depends on when you start saving from. If March is currently 9 months away, you do 10000 / 9, if its 8 months away its 10000 / 8, etc.