More answers

Lvl 14

40 miles hr^-1 x 2.5 hours =

100 miles.

It travels 100 miles in 2.5 hours.

Q: If a car travels 40 mph for 2.5 hours It travels how many miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

238 miles in 3 hours and 30 minutes = 68 mph

75mph

100 miles / 4 hours = 25 miles per hour.

252 miles in 5 hours and 15 minutes = 48 mph

247

Related questions

288 miles

384

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

238 miles in 3 hours and 30 minutes = 68 mph

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

(80 miles)/(2 hours) = 40 miles/hour.

55 x 6 = 330 miles.

40 x 2.5 = 100 miles.

75mph

45 miles X 3 h = 135 miles. It will travel around 135 miles in 3 h.

224 miles

It depends upon how long it travels for. Distance = speed * time So if the car travels at 60 mph for 2 hours, the distance is 60 mph * 2 hours = 120 miles But if the car travels at 60 mph for 30 minutes (0.5 hours), the distance is 60 mph * 0.5 hours = 30 miles.