Best Answer

52 weeks in a year, 2 x 52 = 104, so No.

2 years is bigger than 100 weeks.

Q: Is 100 weeks bigger than 2 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

1 millennium = 1000 years 1 century = 100 years → 10 centuries = 10 x 100 years = 1000 years → 1 millennium is neither bigger nor smaller than 10 centuries - 1 millennium is the same as 10 centuries.

There are 52 weeks in one year. 52 x 100 = 5200 --------------------------------------------------------------- There are actually a little bit more than 52 weeks in one year. A non-leap year has 365 days. A period of 100 consecutive years will contain 24 or 25 leap years. So 365 x 100 = 36500 days. Add 24 or 25 leap years and you have 36524 or 36525 days. Divide by 7 and you have 5217 weeks plus 5 or 6 days.

Yes it is 4/100 bigger.

0.5 (50/100) is bigger than 0.45 (45/100).

10kg is 100 times bigger than 100g1kg = 1,000g

Related questions

No, there are approximately 52 weeks in one year. 52*2 = 104. That means that 100 weeks is about 4 weeks less than 2 years.

2 years and 2 weeks

100 kilograms is bigger than 100 pounds.

one century is 100 years so century is bigger

There can be no such number because numbers are infinitely dense. Consider 100.1 the average of 100 and 100.1 = 100.05. It is closer to 100 and bigger than 100. The average of 100 and 100.05 = 100.025. It is even closer to 100 and bigger than 100. The average of 100 and 100.25 = 100.0125. It is even closer to 100 and bigger than 100. and this process can go on and on and on.

Yes, because 100 is bigger than 10

1 millennium = 1000 years 1 century = 100 years → 10 centuries = 10 x 100 years = 1000 years → 1 millennium is neither bigger nor smaller than 10 centuries - 1 millennium is the same as 10 centuries.

Yes, a gallon is bigger

1 century is 100 years 6 decades is 60 years SMALLER

0.5=50/100 and .11=11/100. Now 50 of 100 things are bigger than 11 of 100 things.

10 km is bigger than 100 cm

A. 25 Months. 4 weeks in a month. 100 divide 4 = 25 months B. This can be generally solved mathematically: 100 weeks X 1month/4weeks = 25 months The above is far too simplistic. There are 52 weeks in a year so 100 weeks is less than 2 years and also less than 25 months. 100 weeks equates to one year of 52 weeks plus 48 weeks = approximately 1 year and 11 months.