Study guides

☆☆

Q: Is 10 seconds equal to 6 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

21600 seconds in 6 hours 600 seconds in 10 minutes add 13 seconds 21600+600+13 = 22213 there is 22213 seconds in 6 hours, 10 minutes and 13 seconds

6.66 hours is 6 hours 39 minutes 36 seconds. 6.66 repeating is 6 hours 40 minutes.

there are 60 minutes to the hour, so 60/10=6 6 minutes/mile = 10MPH

10 sec/1 min = 10 sec/60 sec = 1/6

6 minutes

Related questions

equal to 360 seconds

6 minutes and 15 seconds

391 seconds

360 seconds = 360 seconds = 6 minutes = 1/10 hour = 1/240 day

21600 seconds in 6 hours 600 seconds in 10 minutes add 13 seconds 21600+600+13 = 22213 there is 22213 seconds in 6 hours, 10 minutes and 13 seconds

6 minutes, 11 seconds

23580 seconds

10 minutes and 5/6 second(0.83333333)

60 seconds = 1 minute600 seconds = 10 minutes6000 seconds = 100 minutes6000 seconds * (times) 6 = 36000 seconds100 minutes * 6 = 600 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 374.1 seconds is equal to 374.1/60 = 6.235 minutes or 6 minutes 14.1 seconds.

There is 60 seconds in one minute. Therefore, 360 seconds is equal to 360/60 = 6 minutes.

1/6

People also asked