Q: Is 17 days equal to 2 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

the answer is 17 days

2 days 2 weeks = 2 + 2x7 = 2 + 14 = 16 days.

7 weeks (49 days) + 3 days + 2 weeks (14 days) + 5 days + 9 weeks (63 days) + 4 days = 138 days or 19 weeks and 5 days.

There are 24 hours in one day, 7 days in one week. Therefore, 2 weeks is equal to 2 x 7 x 24 = 336 hours.

2 weeks is 14 days14 + 5 = 1919 * 6 = 114 days = 16 weeks and 2 days

Related questions

no 14 days = 2 weeks 17 days is 3 days more

17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.

One Week = 7 days 17 days = 2.43 weeks (2 weeks and 3 days)

One week is 7 days. 17 days = 2 weeks and 3 days. So, the answer is that 17 days are greater than two weeks.

the answer is 17 days

Yes. 2 weeks and 3 days is 17 days.

17

2 weeks equal 14 days 7 days= one week

There are 7 days in one week. Therefore, 730 days is equal to 730/7 = 104 remainder 2 weeks or 104 weeks 2 days.

There are 7 days in one week. Therefore, 19 days is equal to 19/7 = 2 remainder 5 (that is 2 weeks and 5 days) or 2.714285 recurring (that is, 2.714285714285...) weeks.

There are 7 days in a week. Therefore, 14 weeks is equal to 14 x 7 = 98 days.

There are 7 days in one week. Therefore, 86 days is equal to 86/7 = 12 remainder 2 or 12 weeks 2 days.