Best Answer

(600 Watts) x (4 minutes) = (600 joules per second) x (240 seconds) = 144,000 joules =

144 kilojoules

Lvl 10

Q: What amount of work can a 600 W motor do in 4 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

600 seconds is equal to 10 minutes. There are 60 seconds in a minute.

10 minutes

There are 60 tens in 600. We work this out by dividing 600 by 10.

10 hours is 600 minutes.

Each minute is 60 seconds long. Ten minutes equals 60 seconds multiplied by 10 which is 600 seconds. It will take Carlos 600 seconds to clean his room.

Related questions

It is ten minutes.

600 minutes = 10 hours

ten minutes is 600 seconds

10 minutes. 1 minute is equivalent to 60 seconds. To find the number of minutes, divide the amount of seconds by 60. So 600 seconds divided by 60 = 10.

600 minutes divided by 60 (minutes in a hour) = 10 hours.

600 minutes. There are 60 minutes in one hour, and 60 times 10 = 600.

10 minutes

10 minutes.

We're taking a big risk here, but we have a hunch that you want to know how many hours there are in 600 minutes. There are 10 hours in 600 minutes.

One minute = 60 seconds. 10 minutes = 600 seconds.

1:60 First you need to convert 6 hours to minutes. You do that by x'ing 6hours by the number of minutes in an hour which is 60 so 6 hours x 60 minutes. This equals 600 minutes so 6 minutes to 600 minutes which reduces to a ratio of 1 minute to 100 minutes by 600 divided by 6 and 6 divided by 6. You could also convert 100 minutes to 1 hour and 40 minutes or 1 2/3 hours because they are equivalent. There is an infinant amount of equivalent ratios.

1 hour = 60 minutes so 10 hours = 10*60 = 600 minutes.There are 10*60 = 600 minutes