Best Answer

130 mph increased by 15% is: an increase of 19.5 mph to new speed of 149.5 mph

Q: What is 130 mph increased by 15 percent?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

130 + 15% = 130*1.15 = 149.5

130 - 15% - 130 x (1 - (15/100)) = 130 x 0.85 = 110.5

nineteen and a half assuming question means percent 130 x 15/100 = 130 x 3/20 = 13 x 3/2 = 39/2 = 19.5 though 15 x 130 = 1,950

increase $120 by 15% (show steps)

140 becomes 161 when increased by 15%. To find this answer, simply divide 161 by 1.15.

Related questions

130 + 15% = 130*1.15 = 149.5

149.5 mph.

15% of 130 = 19.5

130 - 15% - 130 x (1 - (15/100)) = 130 x 0.85 = 110.5

15% off of $130 = $130 - (0.15 x 130) = $110.50

19.5 :)

80.00 increased by 15 percent is 92, because 15% of 80.00 is 12, and 12 +80 is 92.

19.5

15 + 12% = 16.8

27.60

Discount: -20.50 Total: 110.50

nineteen and a half assuming question means percent 130 x 15/100 = 130 x 3/20 = 13 x 3/2 = 39/2 = 19.5 though 15 x 130 = 1,950