Best Answer

15 percent of 120 dollars is 18 dollars.

If you take it away from the 120 dollars, there are 102 dollars remaining.

Q: What is 15 percent taken off of 120 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

40% of 120 dollars = 120*40/100 = 48 dollars. So 40% off = 120 - 48 = 72 dollars.

$84

10 percent off of 120 pounds is 12 pounds.

15 percent of 15 dollars is 2.25 dollars off, leaving 12.75

Percentage means a fraction with a denominator of 100. 15 percent is 15/100. 15% of something means you multiply it by 15/100. Therefore 15% of 120 is 120*15/100 = 1800/100 = 18. In dollars, 15% of $120 is $18. Now 15% OFF of $120 means you subtract 15% from the original price. So $120 - $18 = $102. Final answer. Or you could say that 15% (of anything) OFF 100% is 85% because 100 - 15 = 85. $120*85/100 = $10,200/100 = $102. Same answer of course.

Related questions

120 x .20= 24 $24 dollars off $120= $96

40% of 120 dollars = 120*40/100 = 48 dollars. So 40% off = 120 - 48 = 72 dollars.

$84

200*0.60=120

You get $120 off and the price would be $40.

29.48$

it is 27 dollars after 25% taken off $9 were taken off

The amount after the discount is $433.80

$150.00

30 is 25 percent off of 120.

200 x (1 - (40/100)) = 200 x 0.6 = 120 dollars.

The 30% taken off is $30. The 70% left on is $70.