Q: What is 20 mins. after 645 pm?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

9h 15m

1 hour = 60 minutes so 1 hr and 20 mins = 60+20 = 80 mins. Simple!

47 minutes because that's how long it is from 6:45 to 7:32

6.45 = 645/100 = 129/20

60 mins=1 hour 60x2=120 mins=2 hours 60 can't go into 20 mins, so it's 2 hours and 20 minutes (2 hr & 20 mins)

Related questions

6 and 20 mins

1 hour = 60 mins → ½ hour = ½ × 60 min = 30 min 3 hours after 11:20 am is: 11 + 3 = 14, but as this is greater than 12, subtract 12 and swap am/pm → 14 - 12 = 2, am → pm; thus 3 hours after 11:20 am is 2:20 pm. ½ hour after 2:20 pm is 30 mins after 2:20 pm→ 20 + 50 = 50 → ½ hour after 2:20 pm is 2:50 pm Thus 3½ hours after 11:20 am is 2:50 pm.

20 percent of 645 is 129.

9h 15m

It's 645 PM INST

11 hours and 45 minutes.

11 hours and 45 minutes.

645/32 = 20 5/32 (or 20 with 5 remainder)

21 mins

well from my point it is 17 hours and 54 mins....From 2 am till 2 pm it becomes 12 hours. And from 2:16 pm till 8:16 pm it gets 6 hours. so in total 18 hours...but u've taken 6 minutes extra...so just subtract the 6 minutes form the eighteen hour total and u get it...17 hours and 54 minutes

8.30 am 8 and 30 mins (am) + 6 = 14 and 30 mins on the 24 hour clock or 2 and 30 mins (pm) on the 12 hour clock.

from 0645 to 0700 there are 15 mins from 0700 to 1000 there are 3 hours from 1000 to 1030 there are 30 mins. Thus the time elapsed is 3 hours 45 mins.