Best Answer

1 day = 24 hours

1 hour = 60 mins

2 days 3 mins - 5 hours 11 mins = (1 + 1) day 3 mins - 5 hours 11 mins

= 1 day 24 hours 3 mins - 5 hours 11 mins

= 1 day (23 + 1) hours 3 mins - 5 hours 11 mins

= 1 day 23 hours (60 + 3) mins - 5 hrs 11 mins

= 1 day 23 hours 63 mins - 5 hrs 11 mins

= 1 day (23 - 5) hours (63 - 11) mins

= 1 day 18 hours 52 mins.

Q: What is 2 days and 3 minutes minus 5 hours 11 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

32 days 15 hours 9 minutes 1 second (32 days 14 hours 69 minutes 1 second = 32 days 14 hours 68 minutes 61 seconds) - 16 days 11 hours 56 minutes 20 seconds = 16 days 3 hours 13 minutes 41 seconds 32 days - 16 days = 16 days 14 hours - 11 hours = 3 hours 69 minutes - 56 minutes = 13 minutes 61 seconds - 20 seconds = 41 seconds

1000000 seconds is equal to 11 days, 13 hours, and 47 minutes

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds

10,000,000 seconds... time to break out the calculator. 166,666 2/3 minutes 2,777 7/11 hours 115.740740740... days So 115 days, 17 hours, 46 minutes, and 40 seconds

11 days = 11*24 hours = 11*24*60 minutes = 11*24*60*60 seconds = 950,400 seconds.

Related questions

32 days 15 hours 9 minutes 1 second (32 days 14 hours 69 minutes 1 second = 32 days 14 hours 68 minutes 61 seconds) - 16 days 11 hours 56 minutes 20 seconds = 16 days 3 hours 13 minutes 41 seconds 32 days - 16 days = 16 days 14 hours - 11 hours = 3 hours 69 minutes - 56 minutes = 13 minutes 61 seconds - 20 seconds = 41 seconds

about 38 days and 11 hours.

The result of the subtraction is 5 hours, 22 minutes. 9 hours 11 minutes = 8 hours and 71 minutes (60 minutes per hour) So 8 hours 71 minutes - 3 hours 49 minutes = 5 hours 22 minutes

5000 minutes is 3 days, 11 hours and 20 minutes.

5 days and 11 hours

1000000 seconds is equal to 11 days, 13 hours, and 47 minutes

11 days, 13 hours, 46 minutes, 40 seconds

11 days: 950400 seconds 15840 minutes 264 hours

11 hours 25 minutes

When you subtract (for example) 31 - 15, you have to "borrow" from the ten's place, converting 31 (which is 3 tens and 1 unit) to 2 tens and 11 units. Similarly, when subtracting times, you convert (in this case) the 3 hours to 2 hours and 60 minutes (you convert one of the hours to the equivalent of 60 minutes). Now you can subtract hours minus hours, and minutes minus minutes.

11 hours 58 minutes.

266 hours is 11 days and 2 hours. It is 15,960 minutes. It is 957,600 seconds.