More answers

Q: What is a quarter of 48?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

A quarter is "one quarter of a dollar", thus, there are four quarters to a dollar. 4 x 12 = 48

There are 12 inches in a foot and four quarters on each inch so there are 12*4=48 qurters of an inch in one foot.

(1/4) x (1/3) x (1/4) x (288) = (1/48) x (288) = (288 / 48) = 6

It is: 1/4 of 1/12 = 1/48

Well, honey, to make 48 cents with 6 coins, you can use 2 quarters (50 cents), 1 dime (10 cents), and 3 pennies (3 cents). That adds up to a grand total of 48 cents. Easy peasy lemon squeezy!

Related questions

If you mean a quarter of 48 then it is 12

64/4*3=48

You can fill 48 / (3/4) = 48*(4/3) = 64 bottles.

To find out how many quarter inches are in 4 feet, we can follow these steps: Convert feet to inches: There are 12 inches in a foot, so 4 feet is: 4 feet×12 inches/foot=48 inches Convert inches to quarter inches: There are 4 quarter inches in one inch, so: 48 inches×4 quarter inches/inch=192 quarter inches Therefore, there are 192 quarter inches in 4 feet

48 points!

There are 12 minutes per quarter in the NBA.

48 cents

A quarter is "one quarter of a dollar", thus, there are four quarters to a dollar. 4 x 12 = 48

12 minutes in a quarter and 48 minutes in the whole gamein 1 quarter is 12 minutes whole game 48 minutes it take 20 minutes for a halftime showThere are 12 minutes in an NBA quarter.If in overtime the quarter lengths are 5 minutes.There are 15 minutes per quarter of an NBA game.12 minute quarters 48 minute games

Well, honey, to make 48 cents with 6 coins, you can use 2 quarters (50 cents), 1 dime (10 cents), and 3 pennies (3 cents). That adds up to a grand total of 48 cents. Easy peasy lemon squeezy!

Do you mean the 2nd Quarter Quell or the Quarter Quell in the 2nd book (which is called Catching Fire). The 2nd Quarter Quell was double the tributes (so instead of 24 tributes, there was 48). The Quarter Quell in Catching Fire was to use victors as tributes.

60 miles. 48 mph = 48 miles in one hour Divide 48 by 4 = 12 miles every quarter hour 48 + 12 = 60