Study guides

☆☆

Q: What is greater 250 seconds or 4 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

They are equal to each other.

4 minutes converted to seconds is:4 minutes x 60 seconds/minute = 240 seconds.Add another 20 seconds and you have.....260 seconds! And that is your answer.

The range is the highest - the lowest. 5:12 - 4 mins 24 secs. This is 48 seconds

4 minutes = 240 seconds So 244 seconds / 5 = 48.8

Related questions

4 minutes is 240 seconds, so yes.

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

250 seconds = 4 minutes and 10 seconds.4 minutes x 60 = 240 seconds+10 seconds = 250 seconds

4 minutes = 240 seconds 250 seconds is longer than that.

60 seconds in a minute so 4 minutes is 240 seconds. That means 250 seconds is 4 minute and 10 seconds.

4 minutes and 10 seconds

250 seconds is larger because 4 minuets = 240 seconds.

Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!

It is: 1/60 times 250 = 4 miutes and 10 seconds or 250/60 = 4 min and 10 sec

Convert 900 seconds to minutes by dividing 900 by 60. That gives you 15 minutes. Divide 250 by 60 to give you hours and minutes. That gives you 4 hours and 10 minutes. Add the previous 15 minutes and you get 4 hours and 25 minutes

They are equal to each other.

4 minutes 30 seconds

People also asked