More answers

Well, isn't that a happy little math problem we have here! To find half of the difference between 25 and 35, first, you calculate the difference between the two numbers, which is 10. Then, you find half of that difference, which is 5. So, half of the difference between 25 and 35 is 5. Just like painting, math can be a beautiful and calming experience when you take it one step at a time.

Q: What is half of the difference between 25 and 35?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

35

thirty 30 - 5 = 25 30 + 5 = 35

A dollar is 100 cents. A dollar and a half equals 150 cents. 150- 35 ___ 115 cents (a dollar and 15 cents)

idk

2626

Related questions

What is the difference in elevation between mount Elaine which is 25 feet above sea level and mount Juanomono which is 35 feet below sea level?

The only prime numbers between 25 and 35 are: 29 31.

35

thirty 30 - 5 = 25 30 + 5 = 35

5 dba NC 25 is approximately 30 DBA and NR 25 is 35 dbA.

30000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

35

Without a calculator...Half (or 50%) of 35 is 17.5.Half of half (or 50% of 50% which is 25%) of 35 is 8.75.So, if we add together 50% of 35 (which is 17.5) and 25% of 35 (which is 8.75) we will get 75% of 35 (which is 17.5 + 8.75 = 26.25)Therefore, 75% of 35 is 26.25.

A dollar is 100 cents. A dollar and a half equals 150 cents. 150- 35 ___ 115 cents (a dollar and 15 cents)

idk

about 35 pounds

25 plus 10 equals 35 and 25 minus 10 equals 15. Hope this helps!