Q: What is the average of 143 156 172 133 and 167?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

142 is the median.

If you drive at 167km/hr then you will be at your destination in 1 hour. If you drive at 80km/hr then it 167 / 80 = 2.0875 hours. Note that the speed above must be your average. So if you go a constant 80 in the city and 160 on the highway your average is 120. At that speed you will be there in 167 / 120 = 1.39 hours.

167 hundredths = 167/100 = 167 ÷ 100 = 1.67

1 and 167

167 + 10 = 177

Related questions

To find the average, add all 5 scores together and divide the sum by 5. 120 + 144 + 143 + 111 + 167 = 685 and 685/5 = 137

The average score (or arithmetic mean of his score) is the sum of all values divided by the number of values.Sum of all values = 120 + 144 + 143 + 111 + 167 = 685 : Number of values = 5Average Score = 685 ÷ 5 = 137.

200

156. Technically, a 13-year-old would have lived anywhere between 156 and 167 months (depending on how long they've been 13). As there are 12 months in a year, 12*13=156.

142 is the median.

-- 167 km via highways 11, 655, and 101. -- 133 km direct by air

167 cm tall

167/60 = 2.783 hours = 2hours 47minutes (with no stops)

Kokone Sasaki is 167 cm.

102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 and 169.

The Average height- 160-167 cm The Average weight- 40-50 kg

170.