Best Answer

750 divided by 15 = ____ mph (speed)

Q: What is the average speed of a car that traveled 750 miles in fifteen hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

200 miles / 4 hours = 50 mph

The average speed is 66.67 miles per hour.

900/2.5 = 360 miles per hour

Her average speed is 50 mph. If the graph represents her distance (how many miles driven) as well as the number of hours driven, then the slope, which is rise divided by run, then the y axis, which in this case refers to the distance driven (y is the vertical axis, and the h [height] intercept is 800 which must refer to the distance) divided by the x axis (number of hours traveled) gives the average speed (miles per hour, miles divided by hour). The average speed is therefore 50 mph. The distance traveled is 800 miles, and the time traveled is 16 hours.

Dividing distance travelled by time taken gives 330/6 = 55 miles per hour.

Related questions

rapitity

54.55 miles per hour.

200 miles / 4 hours = 50 mph

The average speed is 66.67 miles per hour.

150 miles an hour

117 / 2.25 = 52mph

55 MPH 330 miles / 6 hours = 55 miles per hour

The train's average speed was 34.5 miles per hour.

If a car travels 330 miles in 5.5 hours, what is the mph?

If the car traveled 150 miles in 3 hours then the average is 50miles an hour. You take 150 and divide by 3 to get the 50. You then take the 50 as an average and multiply by 10 (number of hours). To get 500 miles traveled in 5 hours.

Warp Factor 4

36.36 mph