Best Answer

I DAY =24 HOURS

24+24 =48 SO ITS 48 HOURS IN 2 DAYS

SO THE RATIO IS 32:48 WHICH IS EQUIVALENT TO 2:3

Lvl 2

Lvl 1

nice, ty

Lvl 1

I'm not sure about that...

Lvl 1

Can you explain

More answers

1 day = 24 hours so 2 days = 2*24 = 48 hours.

So the ratio is 32 : 48 which is equivalent to 2 : 3

Q: What is the ratio of 32 hours to 2 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

21:48 so: 7:16 i think

24:5 1.) They have to have a common unit. Let's make it hours. 2.) Because there are 24 hours in a day, there are 48 hours in 2 days. 3.) 48:10 4.) Reduce to its lowest terms.

24:48. 1:2. 48 and 24 is divisible by 2 and 1 respectively. The ratio is 1:2

As 4 weeks contains 28 days, the ratio is 2:28, which simplifies to 1:14

When both the measures are in the same units, then the ratio can be calculated. 1 hour = 60 minutes ⇒ 2 hours = 2 x 60 minutes = 120 minutes The ratio of 50 minutes to 2 hours is then: 50 : 120 ⇒ 5 : 12

Related questions

2.7

21:48 so: 7:16 i think

5:4

5:4

Depends still how many hours worked in a day Say 9 to 5 then = 8 hours 2 days = 2 x 8 = 16 hours 2 weeks = 2 x 16 = 32 hours Then without tax and so on then $8 x 32 = $256

Flying HANOI-HCMC 2 Hours. Train 32 hours. Driving 30 hours. Bus 2-1/2 days

24:5 1.) They have to have a common unit. Let's make it hours. 2.) Because there are 24 hours in a day, there are 48 hours in 2 days. 3.) 48:10 4.) Reduce to its lowest terms.

If there are 7 days in a week, and 2 days in a weekend, then the ratio would be 7:2

2 days, 2 hours

If there are 7 days in a week, and 2 days in a weekend, then the ratio would be 7:2

5 days 4 hours - 2 days 11 hours = 2 days 17 hours

Just convert the 2 hours to minutes. Then you have the ratio:24 minutes : (the equivalent of 2 hours) Which, if you wish, you can then simplify.